Yaz mevsimi sona eriyor. Moda dergileri ve podyumlar, ünlü markaların sonbahar koleksiyonları ile renklenmeye başladı. 2018 sonbaharında öne çıkacak trendler ne olacak?

Sonbahar Moda Trendleri

2018’in sonbaharında vitrinlerde yarım botlar olacak. Kadınların vazgeçilmezi olan yarım botlarda çok yüksek topuklar yerine daha rahat kalın topuklar bu yılın trend akımı olacak.

Deri yağmurluklar ve ceketler de bu sonbahar sokaklarda sıkça göreceğimiz parçalardan biri. Özellikle diz üstüne kadar inen, uzun deri ceketler bu sonbaharın en çok tercih edilen parçası olacak gibi görünüyor.

Bluz üzerine giyilen askılı elbiseler de 2018’in trendleri arasında yer alacak. Genç, dinamik, spor havası ile özellikle gençlerin tercihi olacak elbiselerde kot detayı ile dikkat çekiyor. Platform botlar, kışa hazırlandığımız sonbaharda; özellikle yağmurlu havalarda tercih edilecek.

Aksesuar olarak choker kolyeler sonbahara damgasını vuracak. Birbirinden iddialı choker kolyeler 2018 sonbaharının trendleri arasında yer alıyor.  Kapüşonlular, postallar, tek kollu bluzlar, metal detaylar, kadife, pofuduk montlar sonbaharın simgeleri olacak.

Yoruma Kapalı.