2016 yılının sonbahar ve kış aylarında dikkat çeken tasarımlar arasında 80’li yıllar, bohem 70’ler, punk, victorian ve askeri tarzlar yer alıyor. Maskülen bir duruşun hissedildiği 2016 kış modasında feminen bir stil yaratabilmeniz için kürk, yün ve süet parçalardan yararlanabilirsiniz.

yırtmaç

yırtmaç

Derin yırtmaçlı ve dekolteli tasarımların yer aldığı feminen parçalar ile sıcak ve romantik bir kış geçirebilirsiniz. 2016 yılında 80’li yılların havasını canlı renkler, kabarık omuzlar, asimetrik duruşlar ve uzun çizmeler ile stilinizde elde edebilirsiniz.

Militer Stil

Podyumlarda görmeye alıştığımız askeri stil kış sezonunda çok fazla görmeye başlayacağımız bir diğer trend arasında yer alıyor. Militer kabanlar ve ceketler, askeri postallar, haki yeşili gömlekler ve apoletli kıyafetler bol bol yeni sezon kıyafetleri arasında yer alıyor.

militer stil

militer stil

İnce bir bele sahipseniz bu sezon kalın ve iddialı duruşa sahip olan kemerleri de kullanabilirsiniz. Kalın tasarıma sahip olan bu kemerler aynı zamanda büyük ve göz alıcı tokalar ile birlikte kullanılarak daha farklı bir duruşa sahip olmanızı sağlıyor.

Etiketler:

Yoruma Kapalı.