Her sezon olduğu gibi yine bu sezonda da birbirinden güzel farklı tasarımlar göze çarpıyor. Ancak her yıl olduğu gibi o sezona özgü bikini modelleri daha fazla göze çarpmakta. İşte bunlardan birisi de halter yaka moda bikiniler. Kısa üst sokak modası zirve yaparken artık plajlarda da bu trendleri göreceksiniz. Crop top adıyla da bilinen yarım bluzlar halter yakayla birleşerek yerini iddialı ve bir o kadar da cesur bir modele bırakıyor.

bikini

bikini

Bu sezon renkli ve cıvıl cıvıl desenlerin yerine daha ağır renk tonlarının yoğunlukta olacağı rahatlıkla söylenebilir. Siyahın ve beyazın cazibesi her yıl olduğu gibi bu sezonda da ağırlığını koruyacak.  Yine eskilere nazaran sezona özgü modellerden birisi de yüksek bel bikinilerdir. Geçmişi andıran nostaljik havalı bu bikiniler daha çok karın ve basen bölgesini şekillendirici avantajıyla göze çarpmakta.

büstiyer bikini

büstiyer bikini

Halter Yakanın Rakibi “Büstiyer Bikiniler”

Halter yakayla adeta yarışan ve ön plana çıkan sayılı modellerden birisi olan büstiyer bikiniler adeta yarım üstleri andırıyor. Özellikle üzerlerinde yer alan etnik desenlerle göze çarpan bu modeller fermuar ve ip gibi farklı tasarımlarla kadınların tutkusu olacak. Hatta farklı tasarımlarda oldukları için istenirse eteklerle veya kısa şortlarla da kombinlenebilir.

Yoruma Kapalı.