beautiful-1274056_640

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazıda, birini daha iyi tanımaya çalışırken sorabileceğiniz bir dizi soruyu paylaşıyoruz. Bu 3 soru kesinlikle birisini daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır. Tabii ki, konuşma iyi giderse ve akarsa. Ayrıca sorduğunuz soruları kendinizin yanıtlaması da harika olur, böylece sizi de tanırlar. Bu şekilde, tanışmalar çok daha ilginç olacak.

  • Bir süper gücünüz olsaydı, bu ne olurdu?

Süper kahramanlar, onların korkularını ve arzularını çok ince bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir. Örneğin, kişi size görünmez olmak istediğini söylerse, bu utangaç oldukları anlamına gelebilir. Size uçmak istediklerini söylerlerse, muhtemelen özgürlüğüne düşkündür. Öte yandan, size zihin okumak istediklerini söylerlerse, bu karşısındakine güvensiz oldukları anlamına gelebilir.

  • Yaptığın en çılgınca şey nedir?

Bu daha kişisel bir soru olabilir, ancak, hayatta neler yaptıklarını bilmenizi sağlar. Ek olarak, maceracı ve asi olup olmadıklarını ya da daha istikrarlı, net durumlarda olmayı tercih edip etmediklerini anlamanıza yardımcı olacaktır.

  • İdeal tatiliniz ne olurdu?

Bu soru, kişinin hayata karşı tutumunu bilmenizi sağlar. Günlük yaşamlarında çok meşgul olan biri daha rahat bir tatil seçerken, tersine, şu anda fazla bir şey yapmıyorsa, muhtemelen çok aktif bir yere gitmeyi tercih ederler.

Yoruma Kapalı.