2018 yazına dair hazırlanan koleksiyonlarda en merak edilen konu bu yaz hangi renklerin hâkim olacağı oldu. Ünlü modacıların hazırladıkları koleksiyonlar renklerin hâkimiyetinde siyah ve yazın asilliğine vurgu yapıyor.

Siyah ve Beyaz Hâkimiyeti

2018 yaz koleksiyonunda modacıların kullandıkları renk skalasında siyah ve beyaz oldukça revaçta.

Hem kıyafetlerde hem terlik ve ayakkabılarda siyah ve beyazın uyumlu birlikteliğini görürken aksesuarlarda da siyah ve beyazın ağırlığını hissedeceğiz. Siyah ve beyaz renk giyimlerde hazırlanan kombinasyonlar ise farklı renk uyumları ile tamamlanan aksesuar seçimleri ile tamamlanarak muhteşem bir kombin yapma imkânı sunuyor.

pexels-photo-963278

2018 Desenleri

Yeni sezon içinde sadece renkler değil desenlerde söz sahibi olacak gibi görünüyor. 2018 yaz sezonu koleksiyonlarında siyah ve beyazın yanı sıra desenlere de yer açıldı. Desenlerin kombinasyonların tamamlanmasında da oldukça güzel bir uyum yakalayacak olması yeni sezonun şıklığını tarih etmeye yeterli.

2018 yazının desenlerinde zebra desenler dikkat çekerken aynı zamanda kareler, çizgiler, animal printler ve diyagonal çizgilerde koleksiyonlarda boy gösteriyor.

Yoruma Kapalı.