Günlük hayatın koşuşturması içinde hayatımızı kolaylaştıran detaylar 2015 sokak modası ile trend olmaya devam ediyor. 2015 sokak modasında spor kıyafetlerle şık parçaların kombinlenmesi çok moda.

sokak modası

sokak modası

Sokaklarda Hangi Kombinler Görülecek

Payetli şortlarınızı şık üstlerle birleştirerek kullanabilir, daha şık kombinler elde edebilirsiniz. Stilistler bu yıl kalın kemelerle kullanılan uzun tunik ve gömleklerin de sokaklarda sıkça karşımıza çıkacağını belirtiyorlar. Yırtık denim pantolon madosı geçti sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

sokak modası

sokak modası

Çünkü 2015 yazında sokaklarda yırtık denim pantolonlar görülecek. Yırtık denim pantolonlarınızı spor ayakkabılarınızla birleştirerek hem rahat hem de şık olabilirsiniz. Spor ayakkabılar bu yıl klasik ya da spor tüm kıyafetler ile kullanılıyor. Uzun elbisenizin altına giydiğiniz spor ayakkıbınız size modaya uygun bir stil yaratma fırsatı sunuyor.

sokak modası

sokak modası

Sneakar’la tamamladığınız cool kombinler ile modayı yakından takip ettiğinizi gösterebilirsiniz. Rahat etek ve tişörtler de bu yıl sokaklarda karşımıza çıkacak parçalar arasında yer alıyor. Mavi, sarı gibi yaz ayını hatırlatan renklerin yanı sıra çiçek desenli kumaşlar da bu yıl sokak modasında trendler arasında yer alıyor.

Yoruma Kapalı.